ADB: Discutii in Scara Blocului

Neautentificat.

#1 2010-03-09 10:47:58

stephanatsea
blocatar nestiutor
Înregistrat: 2010-03-09

Coloana de apa rece sparta.

Am cumparat un apartament in Sb prin 2003. Dupa un an am schimbat tot prin casa(de la tencuiala la var, inclusiv inst. electrica, tevi, etc).
Apt astea au doua coloane de apa-baie si buc. Eu m-am legat numai de teava de la baie de apa rece, avand centrala proprie, ca toti ceilalti din bloc. Dupa niste discutii cu oamenii din scara, am decis sa schimb si coloana de apa rece de la bucatarie pana la etajul 1(numai pe banii mei,eu personal n-o mai folosesc, dar toti ar fi vrut sa schimbam de jos pana sus toate tevile cand vor fi bani-era vb sa vindem uscatoria). Atunci, eu m-am legat cu teava noua de polietilena de vechea teava de PVC a blocului, foarte aproape de placa de sus, sa le dau posibilitatea urmatorilor sa se lege la ea(eu fiind plecat destul de des de acasa, pe perioade mai lungi). Totul a fost facut de niste mesteri.
A iesit din mufare de doua ori pana acum inundandu-ma tare de tot. Am insistat la toti cei legati de coloana rspectiva sa schimbam de jos pana sus, dar nici unul nu da un raspuns clar(ba ca abia mi-am varuit, ba ca nu am treba cu ea, ca la mine e bine, ba ca daca schimba toti, poate schimb si eu,etc). Ce mai, 4 apartamente legate la apa si's deja 7 pareri.
Faza tare e ca eu am apa in casa si ma duc pe la toti sa-i rog sa facem ceva pentru ca ei sa aiba apa. Deja e a doua zi fara apa pentru unii dintre ei(cei care-s legati exclusiv la teava de bucatarie).
Nu stiu ce sa fac mai departe. Daca leg teava veche de cea noua, risc sa ma inunde din nou, iar noi planuim sa plecam cu catel, purcel, etc. pentru vreo cateva luni.
Ce parere aveti voi?
Va Multumesc.

#2 2010-03-09 18:41:08

lolek
presedinte de bloc
Înregistrat: 2007-01-26

Re: Coloana de apa rece sparta.

Treaba are doua aspecte:
1.Ar fi in interesul tuturor sa se rezolve problema in asa fel,incat sa fie o solutie buna si durabila,bineinteles cu contributia,respectiv implicarea celor patru apt. implicate.
2.Daca Dvs nu va intelegeti cu ei,punandu-le in vedere ca urmeaza sa plecati din localitate cateva luni,lasati-i pt perioada aceasta fara apa.Poate ca asa vor intelege ca ar fi si in interesul lor sa repare instalatia.suna cam rautacios,dar unele lucruri necesita hotarari extreme.
                                                                                    Cu stima!

#3 2010-03-09 22:06:03

stephanatsea
blocatar nestiutor

Inca o zi fara apa... In seara asta au fost de acord toti sa schimbe coloana. Deci maine vine mesteru' sa schimbe teava. Ne-a cerut 60 lei de apartament, cu piesele lui.

#4 2010-03-11 20:27:13

stephanatsea
blocatar nestiutor

Gata, s-a schimbat si teava. Ce usor a fost.. Ne-a pus PPR.
Acum va incepe lupta pt senzori de lumina si usa de intrare.

#5 2010-03-11 20:27:16

lolek
presedinte de bloc
Înregistrat: 2007-01-26

Deci...victorie!!

Antet forum