asociatia de blocatari

blocatarii se razbuna

Gaesti, Dambovita, blocul 25

Asociatia de locatari nr.4 din Gaesti, Dambovita.

Locatarii Blocului 25 care sunt restanti nu li se comunica datoriile esalonate: apa, canal, gunoi, femeie de serviciu si Administrator. Asociatia afiseaza o suma fixa.

Am o restanta de 900 RON si nu stiu cat am la apa,gunoi,femeie de serviciu si celelalte servicii.

Aceasta restanta vine din urma din anii 1999-2003 octombrie nu a locuit nimeni in acest apartament.

Din cauza mea se opreste apa la tot blocul(anul trecut am dat suma de 400 RON la asociatie dar restanta tot aceiasi este). Am solicitat de nenumarate sa achit suma restanta la apa, pentru a nu se mai opri apa din cauza mea, iar celelalte in cel mai surt timp posibil.

Solicitam adresa dumneavoastra pentru a va contacta personal si pentru alte probleme.

Razvan Rosca


adb.ro spune: Alministratia nu este contactabila personal.


Beneficiez de servicii ca deschid usa cu cheia

As dori sa reclam administratorii de la bloc 60 Str Cernisoara 21-25 pt urmatoarele:

- dupa copertarea blocului de 1 an jumatate imi inunda debaraua la fiecare ploaie, deja e igrasie, mucegai; nu vor sa se ocupe spun ca nu a reclamat nimeni, teava de scurgere e numai pe partea mea, noi am astupat cu ciment, iar cand ploua se inunda numai de la et 4 pana la mine la 3, nu vor sa se intalneasca cu cel care a facut lucrarea

- nu au program de incasare, discutii, nimic, ei nu sunt niciodata acasa, iar in week-end pleaca; de luni de zile nu pot plati intretinerea

- platesc servicii de interfon, desi nu am interfon, au motivat ca beneficiez de servicii ca deschid usa cu cheia

- consumurile lunare de apa calda, rece de pe fisa de cheltuieli intretinere nu corespund cu cele reale, daca nu se dau la timp consumurile, administratorii estimeaza un consum, si ma trezesc ca trebuie sa platesc de 3-4 ori mai mult decat consumul real; ei motiveaza ca trebuie sa treaca automat cel putin 1 m3 de apa rece + 1 m3 apa calda lunar


Un penalist

(n. red.) Aceasta rubrica a fost infiintata in mod indubitabil pentru a servi scopului din titlul si subtitlul sau. Din pacate, pina acum am primit doar mesaje cu aproprieri asimptotice la scopul declarat. Totul s-a schimbat insa cu mesajul de mai jos. Adresam felicitari autorului (care semneaza anonim Laurentiu), il invitam sa mai revina si incurajam si alti cititori (din Craiova sau nu) sa izbeasca fara ezitare. Deci, pastrind grafia originala:

ASOCIATIA DE PROPRIETARI IANCU JIANU NR 1 DIN CRAIOVA E CONDUSA DE UN PRESEDINTE CORUPT ,PROST, NESIMTIT CARE NE INCARCA LA PLATA INTRETINERII,FACE CALCULE TOTAL AIUREA ,CE SA MAI SPUN ......UN PENALIST .NUMELE LUI ESTE DINUT STERIE.


Unde pot sa reclam?

Am si eu o rugaminte la dumneavoastra si anume daca puteti sa imi spuneti si mie unde pot si eu sa reclam un administrator de bloc deoarece stau la ultimul etaj si de 2 ani ne tot duce cu vorba ca o sa repare acoperisul iar la noi curge in ultimul hal.

Va multumesc anticipat,
Alex


Pierderi si apometre la apa

Locuiesc intr-un bloc cu apometre la apa. Consumul nostru de apa este mai mare decat al celorlalti locatari. Pe factura figureaza si pierderile de apa calculate din consumul fiecarui apartament. 10% din consumul pe apartament. Nu e normal ca pierderile sa se calculeze in mod egal pe fiecare apartament si nu pe cat a consumat fiecare?

Multumesc,
Daria


Nu ne asumam nici o responsabilitate nici relativ la continutul site-ului si nici asa... in general.
P.S. stam fara chirie in bloc la zitec.

* Petroniu. Paul Petroniu.

proudly powered by satô