asociatia de blocatari

Codul e codat in mintea Presedintelui

23.02.06

(published in Intrebari firesti, 10625 de rotatii de apometru)

As avea o intrebare legata de instalarea si functionarea interfonului. Eu stiu ca in orice scara de bloc dotata cu interfon, trebuie se existe 2 posibilitati de intrare: cartela si cod, cheie si cod, etc.

As dori sa stiu daca este ceva legiferat in acest sens, pentru ca la mine la bluc, desi suntem proprietari, nu am vazut contractul incheiat cu firma, iar codul este "secret" - il stie numai Presedintele de bloc, care s-a ocupat de instalarea interfonului; restul lucatarilor avem cartela, dar uneori ar prinde bine sa stim si codul, mai ales ca nu suntem niste du-te -- vino acolo, ci suntem proprietari.

Nu stiu unde pot sa ma interesez, de aceea v-am scris. In speranta ca ma puteti ajuta, va multumesc anticipat.

Mirona Iacob,
Cluj-Napocace mai zice cititoru (2 comentarii):

 1. la 24 Feb 2006, 20:40 Cristian a zis cum ca:
  Doamnei Mirona IACOB

  *Instalarea, functionarea si CONDITIILE de exploatare ale interfonului au fost inscrise intr-un CONTRACT pe care Asociatia dvs. de locatari l-a acceptat sub semnatura reprezentantilor ei.
  -Vă propun să consultati cu atentie documentul, si instructiunile de utilizare ale interfonului ce sigur va face ,,lumină’’ in problema dvs. (cartela si cod, cheie si cod, etc.)
  *Dacă o persoană de rea credintă află CODUL, atunci se poate confectiona foarte usor cartele magnetice… iar ce va urma este usor de intuit.
  -Pe cine trageti l-a răspundere dacă se reclamă spargerea unui apartament in conditiile cunoasterii codului de către toată lumea?
  -Dacă doriti mai multe cartele magnetice, vă adresati firmei ce v-a instalat interfonul, obtinându-le contra cost si sub semnatură.
  *Presedintele Asociatiei si firma, in această situatie si-a asumat răspunderea ptr. siguranta ACCESULUI la domiciliul dvs.

  Cu bine,
  Cristian
 2. la 01 Dec 2011, 06:02 chiriac ciprian gabriel a zis cum ca:
  as dori o schema electrica de functionare a interfoanelor electra cu cartela de exemplu ptr a refce mai simplu sau ocoli unele dezavantaje gen lumina de scara timpul sau marit timpul de deschidee a yalei respective

Closed for comments

Nu ne asumam nici o responsabilitate nici relativ la continutul site-ului si nici asa... in general.
P.S. stam fara chirie in bloc la zitec.

* Petroniu. Paul Petroniu.

proudly powered by satô